Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 13 maj 2012

En blåsig söndag

Det envisas med att blåsa och blåsa hela tiden, börjar bli lite trött på det nu och ser fram emot värme! Helgen har gått fort som alltid när man har roligt. Syster yster kom på fredag kväll, och sen sa det bara svisch så var det söndag eftermiddag! Vi var på stan en sväng igår, och idag åkte vi upp till Jysk en sväng, men annars har vi inte gjort så mycket. Hittade en skjorta till Edvin som han ska ha på skolavslutningen. Theas skolavslutningskläder har kommit, men skorna var för stora så de har jag skickat tillbaka och hoppas på att hon kan ha storleken under i stället!
Ätit gott har vi så klart gjort, och "kizz-vinet" smakade bra, när vi efter hela kvällen fick upp flaskan. Korken satt som berg och jag hade bara en sån där antik öppnare, den andra har gått upp i rök. Den satt så hårt att jag fick ta ett annat vin som hade skruvkork... men som sagt, när hela kvällen hade gått gjorde Madde ett sista försök och då minsann gick den att öppna, så då fick den sparas till lördagen i stället!
Marinerad ugnsstekt fläskfilé med bea och sallad "a´la Helen" som hon bjöd på när det var tjejmiddag sist. Mums!

4 kommentarer:

Helen sa...

Jag kände igen salladen! Kul att det var bra!! Det blir den där salladen som en tredjedel av förrätten på matstaffetten också.

Catarina sa...

Den var supergod!!! =)

H sa...

Visst är det konstigt att den är så god?! Den är ju inte så speciell. Men den är god ändå!!

Catarina sa...

Det gjorde så otroligt mycket att man stekte löken...men du har rätt, inte så många ingredienser och inga speciella saker, men ändå var den så himla god!!!