Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 4 november 2009

HUR stolt kan en mamma vara???

Jag tror jag spricker av stolthet!!!! Jonathan kom hem och berättade att han hade blivit inkallad till "fröken" för att hon ville prata med honom. Då hade hon berättat att hon hade valt ut honom till en "VEM-grupp". Det står för Vi är emot mobbing. Han och tre st till från hela fyrfemman är utvalda till denna grupp. Hon hade meddelat att hon valt honom av en särskild anledning. Nämligen att han är mogen vad gäller konflikthantering och att han visar tydligt att han kan säga ifrån och inte vill bli inblandad i något som har med mobbing att göra!!! Gruppen ska träffas med jämna mellanrum o diskutera hur man kan förebygga mobbing o sånt, om jag förstod Jonahans beskrivning rätt. De får även små uppdrag att hålla lite koll på raster o sånt. Förstår ni hur stolt jag är???? OJ det går inte att beskriva.... En av de saker man är mest rädd för när det gäller ens barn så är det att de ska bli utsatta för mobbing eller att de själva ska mobba andra. Jonathan är jättepopulär hos kompisar o en bra förebild har jag fått höra på samtalen.... och så nu detta!!! Jag kan inte beskriva hur det känns...som att ha vunnit på lotto eller nåt! Nu somnar jag snart med ett leende på läpparna!

3 kommentarer:

Linda sa...

Grattis till honom :-) Du har lyckats bra att fostra en sådan fin son. Tänk om alla var som honom...då skulle skolvärlden se mycket bättre ut!! Sådana som honom behövs!

Madde sa...

Åå, fina Jonta!
Ge honom en kram!
:)

Anonym sa...

Återigen, läs vad du själv skriver och inse din roll som en fin mamma!!! /Micke