Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 28 november 2009

Adventspynt

Tänt att det är första advent i morgon! Har liksom inga adventskänslor, det har regnat i stort sett hela november. SÅÅ mörkt och tråkigt.
Tog fram ljusstakar och stjärnor igår men helt utan inspiration. Måste ju städa också... Och lika bra att få upp julgardiner på en gång... Får bli senare idag eller i morgon. Har lovat pluttan att baka lussebullar också. Jag har alltid gillat att baka och pynta, men i år har jag liksom ingen som helst lust. Tur man har ett litet troll som det lyser om, som ser till att det blir gjort i alla fall. Theas ögon tindrar, hon älskar detta! Skulle vilja åka till Birsta idag och handla julklappar, men det beror ju på om vi får barnvakt eller inte. Kan ju inte ha Thea med, det blir jobbigt....
På måndag är jag hemma och vabbar. Edvin har ju fortfarande vattkoppor. Går bara och väntar på att de ska bryta ut på Thea också... men med vår vanliga tur så kommer det väl till jul. Det är ju så lång inkubationstid på eländet.
På onsdag eftermiddag åker jag, Åsa, Anci och Tarja till Umeå. På torsdag är det studiebesök på förskolan Visionen, det blir säkert intressant. Ska faktiskt bli kul att se Umeå, tror aldrig jag har varit längre norrut än till Kramfors, det är ju skandal. På onsdagen hinner vi rimligvis med en sväng på stan också, eftersom vi borde vara framme redan vid halv fyra om allt går enligt planerna. Har hyrt en kommunbil som vi åker i, så vi slipper buss i alla fall. Hoppas för min gud att Edvin är fit for fight så han kan gå till skolan på onsdag bara, annars måste jag stanna hemma och det vill jag inte. Men men, vi får se...
Nu ska jag väcka Patric så vi kan bestämma hur denna dag ska bli. Birsta eller städa?? Hoppas på det första!

Inga kommentarer: