Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 8 november 2009

Fars dag

Vaknade av att telefonen ringde. Det var Ann som sa att grabbarna skulle åka om en timme. De skulle nämligen få följa med Mats, William o Alex till paradisbadet i Örnsköldsvik! Kul för dom verkligen!!!! Så jag klev upp o packade och skickade iväg dom. Edvin kom dock springandes tillbaka. Han hade kommit på att han hade glömt att ge Patric ett farsdagskort som han hade gjort (till sin "losass-pappa"som han så fint har skrivit). Gullungen. Han har skrivit att Patric är "snel" och "cool". Thea ritade också en jättefin teckning med en prins och en prinsessa så klart som är det senaste på fronten. Patric blev så klart glad!
Sen åkte Patric, jag o Thea o gratulerade svärfar på fars dag också...
Resten av dagen har vi städat här hemma. Patric o jag har hjälpts åt och tagit sånt där tråkigt som ugnen, mikron, skåpluckor o annat, men nu känns det ganska fräscht här i alla fall. Skönt! Kl är sju på kvällen och grabbarna har fortfarande inte kommit hem från paradisbadet. Ann ringde för nån timme sen och sa att Mats hade ringt och sagt att de hade jättekul och att de fortfarande var i basängen... Roligt!
Det värsta är att Jonathan har matteläxa att göra när han kommer hem, och hur sugen kommer han att vara på det efter en hel dags badande??? Och jag kan säga att det är inte helt enkelt att hjälpa till med matten heller, jag fattar ingenting!!! Jobbigt. Så jag ser inte fram emot kvällen. Önskar jag vore bättre på matte. Roland o Kina kommer kl åtta och ska se Mama Mia. Den går på canal plus och dom har inte sett den så då kommer de hit. Jag skulle vilja hinna se den också, jag tycker att den är bra fast jag har sett den flera gånger.
Nu ska jag sätta mig i soffan och slappa tills grabbarna kommer, de borde snart vara hemma tycker jag!
Hoppas det blir en positiv kommande vecka!

Inga kommentarer: