Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 26 juni 2017

Här ligger jag o fryser!

Alltså hallååå sommaren, var är du?!? Det är såå kallt. Nu vill jag ha värme. Och ledigt...Inte raggsockar o filt!
Denna vecka o nästa kvar, sen ynkliga två veckors semester, men bättre än inget. Blir så när man bytt jobb. Förra veckan och denna gästspelar jag på en annan avdelning med de större barnen. Känner att det är mycket roligare, var många år sen jag jobbade med större, var ju på småbarn mina sista år i förskolan innan min "paus" också. Så nu är min förhoppning att det ska gå att lösa så jag får byta avdelning till hösten, får se vad som händer. I onsdags, torsdags och hela denna vecka är för övrigt Jonathan vikarie i huset, kul att han får möjligheten att prova på, att få in en fot någonstans kan ju ofta leda till något mer. Så just nu är jag kollega med mitt eget barn...;-)
Han är flitig nu må jag säga, jobb på dagarna och övningskörning/teori på kvällarna, i sommar ska förhoppningsvis körkortet fixas. Och i slutet av juli åker han o Vilma till Mallorca! Första utlandssemestern utan föräldrar- det är stort! Mycket som händer i det nya  vuxenlivet efter studenten nu! :-)

2 kommentarer:

Christina sa...

Många roliga nyheter! Bra jobbat Jonathan!

Catarina sa...

❤️