Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 5 juni 2017

Hälsingetripp

Igår blev det en spontantur ner till mamma o Jerry över dagen, brorsan kom också dit. Det är nåt speciellt med att åka  "hem", så det var en fin dag.
Idag vaknade jag till ösregn...mindre kul men kanske välbehövligt. Och bilen blir lite ren...😉
Idag är sista dagen jag nåste vara hemma från jobbet o vara tyst, det har väl gått "sådär", helt tyst är omöjligt. Bättre är jag men ändå inte helt hundra- helt otroligt segt! Men men... I morgon är det röd dag och ledigt ändå. Galet vad fort tiden går.
I kväll har esteterna sin avslutningskonsert, det ser jag fram emot. Jonta ska väl sjunga några trudelutter också så jag lär väl sitta o gråta som vanligt. Ibland är det jobbigt att vara sån här grinsill som mig. Kan bara inte rå för det. Det spelar liksom ingen roll vad det är... skolavslutningar, Lucia, uppträdanden, eller en fin film på tv:n eller nåt annat känslosamt. Jag blev född med väl fungerande tårkanaler. 
 

Inga kommentarer: