Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 2 april 2017

Energipåfyllning

Lördag morgon åkte jag raka spåret ner till brorsan i Söderhamn. Vi hade en kul dag. Mycket prat och skratt och sen käkade vi på pizzerian i Ljusne. Mycket tok som alltid med brorsan, helt plötsligt drog han upp en konstgjord växt ur en blomkruka och använde som peruk!😂Både jag och "pizzagubben" fick oss ett gott skratt! Man har aldrig tråkigt i lillebrors sällskap...😀
På em åkte jag vidare till min barndomskompis Jenny. Vi pratade en massa gamla minnen o delade en flaska vin och sen sov jag över där tills idag. Efter frukosten åkte jag till Vallvik o besökte syster Camilla. Det blev en kort men trevlig visit där och sen kom mamma o Jerry hem som varit bortresta över helgen så då åkte jag dit, och brorsan också. Jag, mor o bror tog en kort promenad i vårsolen och fick uppleva många vårtecken. Blåsippor, tussilago, citronfjärilar, nässelfjärilar, humlor, tranor och en massa fågelkvitter. Jag ÄÄÄLSKAR vårarna "hemma", speciellt blåsipporna! Sen satt vi ute i solstolar en stund och det var riktigt varmt och skönt. En citronfjäril kom till och med och satte sig på min sko.😀Sedan middag tillsammans innan jag begav mig hemåt igen. Känner mig så nöjd, kände att jag hade ett leende på läpparna när jag satt i bilen, behövde denna energikick kände jag! 
Tack för en härlig helg!❤


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh vad härligt det låter, längtar till såna vårtecken här!

Catarina sa...

Ja det var riktigt härligt!😊