Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 14 april 2017

En mysig Långfredag

För att tänka på nåt annat än sorgen efter Simba har jag och Erik idag gjort saker tillsammans med grabbarna hela dagen. Mitt på dagen åkte vi till Höga kusten-hotellet och fikade, sen tyckte grabbarna att vi skulle klättra upp på "berget" där och titta på utsikten, så det gjorde vi. Sen var vi bara ute och åkte en stund. Sen åkte vi hem o tog på oss mer kläder och sen åkte vi till Värptjärn och grillade. Kallt och ruggigt men mysigt ändå. Så det blev en riktig heldag med finaste grabbarna, skönt att få "rå om dom" ordentligt när allt känns tungt. 
Innan vi drog iväg på fm hann jag med en liten runda där jag gjorde "läxan" till löparskolan också. Det gick jättebra- kände mig hurtig!
I morgon åker jag ner till Gunilla. Vi ska på Mary Kay-party hos hennes dotters kompis och sen får vi se vad vi hittar på senare. 
Det har varit en härlig dag idag.





3 kommentarer:

Fangoria sa...

Det ser riktigt härligt ut, vad skönt att ni hade möjlighet att hitta på nåt med killarna. Beklagar sorgen!

Catarina sa...

<3

Christina sa...

Underbara bilder!!!