Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 september 2016

Vart tar tiden vägen?

Ojoj vad tiden går! Förra helgen var mamma o jag till Stockholm. SÅ roligt hade vi och en hel del shopping blev det, kul! Roligast av allt var det moderna nybyggda hotellet vi bodde på! Glasväggar till toan så man såg rätt in! Herregud vad vi skrattade- har aldrig varit med om dyligt! :-) Det kändes nog skumt att sitta på toa eller duscha med mamma utanför, tänk hur det hade varit om man åkt med nån man inte kände så väl!!!
En massa god mat hann vi också äta förstås. Ja det kändes som en riktigt härlig lyxhelg! Vilken toppenpresent- Tack mamma!
Denna helg har också varit fantastiskt rolig. På fredag var Gunilla o Fadi här på "after work" hos mig- de följde med hit på middag efter jobbet, kul!
Sen igår blev det utgång i Sundsvall med partaj och övernattning hos Gunilla. Skrattmusklerna har fått sig en rejäl omgång igen, så roligt vi hade det!
Idag har det varit en trött-söndag. Laddar för en ny arbetsvecka och lunchdejt med Malin på onsdag, kul!


2 kommentarer:

Christina sa...

Så härligt att läsa dina positiva rader!!! Skrattar fortfarande åt vår Stockholms resa och den helt suveräna toan. Vi gör det igen!!!

Catarina sa...

Eller hur! :-D