Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 16 september 2016

Lite gnäll också...

Tycker det mesta i livet känns så bra just nu och har gjort ett tag, men just nu har jag gråtit en liten flod över att jag nog måste råna en bank snart. Som om det inte var nog med tandjäveln så är bilen på verkstad och slutsumman för reparationerna hamnar på en STOR summa. Plus tanden. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!? Less och frustrerad är bara förnamnet. Nåja.
Dagens positiva är att det är fredag. Var bjuden på kräftskiva men kände att jag inte hade ork för en helkväll i kväll så jag tackade nej- dock jätteglad att jag blev bjuden såklart! Däremot blev jag o Gunilla bjuden på spontanmiddag hos Fadi efter jobbet och det tackade jag ja till. Slippa laga mat, äta, surra lite och hem tidigt, typ halv åtta. Det var vad jag orkade idag, känner mig jättetrött! I morgon är det Folkbildningens dag på teatern och några av mina kollegor ska stå där och representera Folkuniversitetet. Funderar på att gå ner o kolla läget en sväng, har nog inget annat för mig ändå. 
Nu är det snart natti natti.


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Usch vad jobbigt det är när det blir så mycket ekonomiskt på en gång, vi har också en sån jobbig period nu, känns som om allt här hemma går sönder och måste bytas ut! Hoppas du kommer lindrigare undan än det verkar nu!

Catarina sa...

Ja det är trist när det blir så! :-(