Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 8 september 2016

Övningskörning och höst

Det märks att det börjar bli höst på riktigt. Löven börjar ändra färg och det är mörkare ute. Dock har det varit några riktigt fina soliga dagar nu, hoppas det fortsätter så. 
Igår var JAG ute och övningskörde med Jonta. Första gången jag vågade mig på det. Eller jag vågade inte egentligen, men jag tvingade mig... På en stor parkering där det inte var så många bilar uppe på Vårdkasen... Jag anser fortfarande att det där är pappans lott dock! ;-)
Idag hade Jonta bokat en dubbellektion på trafikskolan och det hade gått jättebra sa han. Nu ska han bara komma igång lite bättre med teorin också! 
Thea har varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte riktigt pigg. Seg förkylning med feber (fast febern är dock borta nu).
I morgon är det fredag igen och på kvällen ska jag skjutsa Edvin o en kompis till Birstahov. Medan dom är där hälsar jag på hos Gunilla en stund.
Veckan har gått i rekordfart!

Inga kommentarer: