Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 21 oktober 2015

Trött-årstiden...

Nu börjar det kännas att min "trött-årstid" är här... Min kropp verkar vara inställd efter ljuset. Så fort mörkret faller så blir jag tvär-trött och vill bara sova. Nu är klockan kvart i nio, jag har planerat att se "Modus" kl 21, men har fullt sjå att ta mig igenom "Bonde söker fru". Ögonen känns tunga och sängen lockar. Det är såå tråkigt att jag alltid blir så här trött när hösten/vintern kommer. Och i helgen ska man ställa om klockorna, sen blir det mörkt ännu tidigare på dagen...:-/
Men, bortsett från tröttheten så känns det mesta ganska okej just nu.
Var med Edvin på första samtalet på högstadiet här om dagen. Det fungerar bra och han trivs. Jonta är mer positiv än någonsin. Han trivs i skolan, har kommit igång med övningskörningen och har på eget initiativ varit och sökt (kvälls-)jobb på "intervjubolaget" eller vad det heter nu för tiden. Han ska dit o träffa dom på tisdag!
Thea verkar också trivas i skolan även om hon haft det tufft på andra plan en period. Men i det stora hela mår alla barnen bra och inget kan ju göra ett mammahjärta gladare! 
:-)


2 kommentarer:

Christina sa...

Underbart "skolbesked". Sååå härligt att det går bra för barnen på alla sätt!!!

Cattis sa...

Ja skolmotivationen går ju alltid upp och ner men helt klart underlättar det när det känns "upp"! :-)