Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 6 oktober 2015

Övningskörning

Idag har Jonta övningskört för första gången i livet- med Erik såklart, (jag är för nervig!). Det hade gått bra och han tyckte det var rätt så kul. Nu är projekt körkort påbörjat.
Dagarna flyter på bra och just nu trivs jag väldigt bra och tycker jag har lagomt mycket arbetsuppgifter, hoppas det fortsätter så här! Dock är ju hösten här och då blir jag som alltid trött och tappar motivationen till allt! Jag går på Friskis & svettis, men det blir en- max två ggr i veckan, och då får jag tvinga mig själv dit, har liksom ingen lust.
I helgen var Madde här och det var ju kul som alltid, och till helgen som kommer ska jag åka med Y-bussen ner till Sandviken och hälsa på Monika. Det ska bli sååå kul, ser fram emot det jättemycket! Det var väldigt länge sedan vi bestämde det, det kändes som en evighet tills det skulle bli av, men vips har tiden gått och det är dags! Kul kul!

Inga kommentarer: