Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 31 januari 2017

Konstiga ekvationer

Jag har tackat ja till en tillsvidareanställning på en förskola. Det blev för mycket som var positivt för att jag skulle tacka ja till ett terminsvik på Geresta i stället. En av sakerna var lönen. Men nu när jag räknar så verkar det som att jag förlorar på det ändå (ekonomiskt)!
Jag ska få 3500 kr MER i månadslön varje månad än jag haft på Folkuniversitetet, vilket ju låter jättebra! När jag får den nya årsinkomsten är jag inte berättigad till bostadsbidrag som jag har idag och när det dras bort och jag räknar på summan efter skatt så kommer jag i rena pengar få ut 600 kr MINDRE varje månad!
Hur sjukt är inte det?!?
Känner mig arg och besviken och hoppas att jag har räknat fel.
Hur ska min ekonomi någonsin kunna bli bättre?
Suck.
Jag vet att pengar inte är allt, men det betyder ändå mycket när man lever ensam. 

Uppdatering: Ringde F-kassan och jag hade visst rätt till lite bostadsbidrag åtminstone- preliminäruträkningen på nätet stämde inte, så nu förlorar jag åtminstone inte, även om det inte blir nån jätteökning heller. Men det känns genast bättre! 😀👍

Inga kommentarer: