Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 28 januari 2017

Finväder och städryck!

Ute skiner solen, dvs jag borde vara ute, men idag vaknade jag med lite energi för första gången på länge och kom på att jag skulle storstäda badrummet. Så nu har jag rivit ut varenda liten pinal, legat på alla fyra på golvet och skurat överallt så nu jäklar är det RENT. Det behövdes kan jag lova. Nästa projekt är tvättstugan. Men det tar nog några dagar bara att tvätta undan berget där inne. Det är hemskt hur allt släpat efter under lång tid, ser för bedrövligt ut lite här o var verkligen. Men just idag hör jag till och med fåglarna kvittra glatt ute, allt känns ljusare och hoppet om en vår infinner sig genast. Och med den kommer energin tillbaka. Jag är verkligen som en årsklocka, fungerar på samma sätt varje år efter ljus och årstid. 😊
Igår var jag på en anställningsintervju där jag blev erbjuden jobbet på stående fot. Skulle fundera några dagar men jag kommer nog välja att stanna på Geresta nu när jag börjar komma in i det, det känns faktiskt bättre o bättre. Men kul ändå att jag blivit erbjuden flera jobb nu.
Nä nu har det nyskurade golvet torkat och det är dags att fortsätta, bäst att skynda sig innan jag tappar lusten och fastnar i soffan.
😉



Inga kommentarer: