Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 28 december 2014

Ett varmare liv i kylan...

Ute är det svinkallt! Så där så jag helst inte vill sticka näsan utanför dörren... Trots det har det blivit en Birsta-tripp idag. Jonta och Thea skulle shoppa för sina julklappspengar. Dessutom gick dragkedjan på Theas lek-vinterskor sönder här om dagen så vi blev så lägligt så här efter jul tvungen att köpa nya...:-/ 
Nåja.... Förutom kylan ute har jag fått nåt "fel på termostaten"....;-) Jag som ALLTID fryser har den senaste 1,5 veckan få känna på hur det känns att inte frysa! Det är en ny upplevelse för mig! Misstänker att det är en biverkning på kortison-tabletterna för sen jag började med dom är jag så VARM!!! Tyvärr är det dock det enda positiva med dom. De hjälper ingenting mot smärtan och därmed är det då troligtvis inte den misstänkta polymyalgin! :-( Jag som var så glad och hoppfull att det nu äntligen skulle bli bra! Vad sjutton kan det då vara för fel?!? Ska bli intressant att se hur de går vidare med det här? Har en telefontid inbokad med doktorn den 21 januari. Jag vill veta vad det är för fel NU.
Nu blir det en tv-kväll i soffan...

Inga kommentarer: