Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 6 november 2014

Lunchdate med Koja

Idag fick jag ett sms från min kompis Veronica (även kallad Koja) i Hudik att hon var på väg upp till Härnösand över dagen. Hon går förskolelyftet och skulle till Technichus på utbildning. Hon trodde att jag jobbade men tog en chansning i fall vi skulle hinna ses nåt. Och det gjorde hon ju rätt i, för eftersom jag är hemma så kunde vi ses över en lunch på stan. Kul! Roligt med såna spontana överraskningar! Det händer inte varje dag direkt. Roligt roligt.
Idag har jag även varit till vårdcentralen och tagit alla prover inför den 18:e då jag ska i väg och kolla upp det där med armarna.... Det "värsta" eller åtminstone konstigaste är att armarna är ganska bra nu motför i somras. Visst jag känner av dom, men det är inte så där så jag inte kan sova om nätterna. Det verkar vara något som kommer i skov. Och just nu är det en bra period. Men men, bra att det kollas upp ändå. Jag undrar såå vad det kan vara för fel, har aldrig hört talas om något liknande.
I helgen ska jag på äventyr med "tjejmiddagsgänget". Britta fyller snart 40 och har visst ordnat en överraskning tillsammans med oss... Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi blir hämtade på lördag mitt på dagen och ska sova borta. Mycket mer än så vet vi inte, men jag är övertygad om att det blir kul! Ser fram emot det. I måndags firade vi Helen som också fyller 40 snart. Vi hade en väldigt rolig kväll med mycket skratt.
Nu kom en frusen Edvin hit och frågade om skjuts... så...ut i kylan! Buuurrrr, är inte van minusgrader än.

Inga kommentarer: