Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 14 oktober 2016

Välbehövd helg

Det är fredag em och jag har kommit hem från jobbet. Ska försöka lägga den tunga arbetsveckan bakom mig och fokusera på att ha roligt i helgen. Dagen idag avslutades med ett tre timmar långt möte med många frågor och känslor inblandade. Vi har inga fler svar men jag har en känsla av att det här kanske inte kommer att ske riktigt så snabbt som det först verkade. Men lika jobbigt oavsett. Jag är så tacksam så tacksam över de bästa kollegorna man kan ha. Vi håller varandra ovanför vattenytan, vi skrattar ändå och vi bryr oss om varandra. Vi ser till att alla går på rast, vi ringer och kollar varandra om någon är lite sen på morgonen, av omtanke och rädsla att någon inte ska orka ta sig till jobbet. Det är så fint att vi har det så. Det underlättar hela situationen. 
Men i helgen ska jag som sagt försöka ha roligt. I kväll ska jag träffa Fadi o Gunilla, och i morgon kväll ska vi + några fler från jobbet träffas här hos mig och äta o dricka vin! Vi behöver varandra just nu. 
Det är såna här tillfällen jag känner hur många jag har som verkligen bryr sig även utanför jobbet. Så många som hör av sig, frågar hur jag mår och erbjuder sitt stöd. Jag är rik ändå- även om jag blir utan jobb. <3


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh vad jobbigt att du inte får jobba kvar där du trivdes så bra!! =( Beklagar verkligen! Hoppas att du får en fin helg!

Catarina sa...

Tack snälla! <3