Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 6 december 2014

Äntligen helg!

Det är lördag morgon och jag är nyvaken. Känns riktigt skönt med helg!
I onsdags var jag på tjejmiddag hos Helen, supergod mat fick vi! I torsdags var det julfest på förskolan. Det var trevligt, och även i år lyckades jag "vinna" en fin tomte på julklappsleken. Det var bra, eftersom jag hade haft råttor (!) i jullådan i ute-förrådet, så min allra finaste tomte var sönderäten!!! Äckligt! Fick slänga en massa julsaker, tråkigt. Jag var även på det första utvecklingssamtalet på gymnasiet med Jonathan i torsdags. Snacka om att han har hamnat rätt! "En klippa!, ambitiös, vill mycket och lär sig snabbt" var orden de använde sig av gällande hans sång!!! När läraren frågade honom om han trivs i skolan svarade han spontant:"Jag älskar det!!!" Det är helt enkelt som en helt ny människa än den Jonathan som gick i grundskolan. SÅÅ roligt!
Igår kväll var jag till Ann och tittade på Idol-finalen och idag är det äntligen lördag så jag får gå och titta på min alldeles egna "idol" i kväll, ska bli hur kul som helst! Jonta o grabbarna spelar kl 20.00 på Sorrento, kom o titta! :-) 
På dagen idag blir det en sväng på stan för lite julklappsinköp. 


Inga kommentarer: