Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 12 september 2009

Läst ut en bra bok!

Lånade denna bok av syster yster. En sann, men hemsk historia om en åttaårig flicka som hamnar i fosterfamilj. Läs den! Men var beredd på tårar... Patric tycker att jag verkar "gotta mig" i hemska historier, men det handlar ju inte om det. Det är ett sätt att få ökad förståelse för andra människor anser jag. Just att läsa sanna historier. De är de bästa böckerna! Edvin som var så fruktansvärt sjuk igår att jag var jätteorolig, är betydligt bättre idag! Han är uppe och leker lite grann, hostar dock och har lite feber, men inte på långa vägar som igår. Vad konstigt det kan svänga. Dess värre har jag en sjuk karl, och det vet ju alla kvinnor hur det kan vara...=) Började dagen med ett medelpass på Friskis. Det känns bra att börja dagen så. Tyvärr förstörde jag det positiva med att beställa pizza till hela familjen idag. Hade bara ingen ork att laga mat och en sallad var inte att tänka på idag... nåja...så kan det bli ibland. Gruvar mig till måndag. Ja, ni läste rätt, jag GRUVAR mig för att gå till jobbet nu för tiden, och det känns inte bra. Det är många olika faktorer som spelar in, men den rätta trivseln vill liksom inte infinna sig. Suck. Men det har i och för sig bara gått en månad sen jag började än. Ute har hösten kommit. Löven börjar gulna och falla från träden, det känns lite deprimerande att vi aldrig fick någon sommar i år heller. Det skulle inte sitta fel med en utlandsresa just nu, men dom pengarna har jag ju inte! Jag får fortsätta titta ut på lövens färgskiftningar och intala mig hur vacker hösten är!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Otroligt bra bok!!!!! Och som du skriver, ladda med näsdukar för dom kommer att behövas!!! Men hallå där, vadå alla kvinnor vet hur en sjuk karl är, finns karlar som inte känner efter så mycket ;) Liiiiite väl dra alla över en kam nu :)))) /Micke