Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 23 september 2009

Glasfåglar i molnen får vänta...

Gick och lade mig tidigt för jag tänkte jag skulle läsa i boken "Glasfåglar i molnen", en bok om tematiskt arbete i förskolan...., men av någon konstig anledning ligger jag nu i sängen med datorn i knät i stället... så det kan bli! Fattar ändå inte vad jag läser när jag inte känner för det. Har varit på FramFör idag, skönt med såna dagar ibland. Jag har blivit en Tradera-nörd. Har fyndat flera saker hittills, spel till PS3, klänningar o kjolar till lillgumman och en tunika till mig själv... ja det är riktigt roligt! Så sent som idag kom en jättefin Me and I-klänning till Thea och hon blir ju skitglad, för henne spelar det ingen roll att det inte är sprillans nytt. Kul! I morgon är det torsdag = kortdag på jobbet, slutar 12.30. Underbart. Sen ska jag hem o packa inför fredagen. Vi jobbar fram till halv ett då och sen åker vi direkt till Sundsvall. Studiebesök på Häggdångers skola först... sen blir det middag och ev gå på Casino på kvällen. Lördag blir det någon föreläsning på dagen och sen blir det trerätters middag och Wallmans salonger på kvällen. Vilken helg! Åker hem på söndag efter frukost och då fyller ju Jonathan 11 år så då blir det hem och kalasa vidare! Det kommer nog att bli jättekul tror jag! I helgen blir det garanterat fusk med kosten. Inplanerat fusk sen länge tillbaka. Jag tänker både äta och dricka gott i helgen och det ser jag fram emot! Nu ska jag ägna ett par minuter åt glasfåglarna....om jag orkar.........

1 kommentar:

Linda sa...

Hejsan!
Det är min pappas kusin som ska begravas. Han gick bort oväntat och hastigt den 9/9, blev bara 65 år. Känns tungt, men det är väl alla begravningar mer eller mindre. Mitt största problem att lösa idag är vad sjutton jag ska ha för kläder imorgon...suck! Hoppas din dag blir bra! Kram!