Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 7 augusti 2016

Mamma 60 år

I fredags fyllde mamma 60 år så vi åkte ner för att gratulera såklart. Vi firade ordentligt på lördagen så hon fick ge sig till tåls till dess! Medan hon o Jonta åkte in till stan och hämtade maten som var beställd, fixade jag, Jerry o Kerstin en "bana" runt gården. Hon blev nog lite snopen när hon kom hem och det såg ut som gården var avspärrad med band! ;-)
Sen började skattjakten. Vi gick tillsammans runt (hon skulle alltså följa snöret). När hon kom fram till målet väntade en skattkista med presenten och champange! Hon fick också lyssna på vår skönsång då jag hade skrivit en "låt" till henne av en redan känd melodi. Kul blev det. När hon sedan fick öppna sin present blev det först skratt åt collaget och sen blev hon alldeles stum! Hon hade inte väntat sig en resa till Cypern i present! Men det var vad hon fick så då kom det glädjetårar! 
Sen åt vi mat ute på altanen och det var fantastiskt gott. Buffe med massa olika godsaker! Några regnskurar kom men det gjorde inget eftersom vi satt under tak och det var så varmt så vi kunde sitta utomhus ända till läggdags! Vi hade en supertrevlig kväll och födelsedagsbarnet var också supernöjd. Lyckat på alla sätt.
I sången fanns lite "dolda" ledtrådar om att hon skulle få en resa till solen, men det förstod hon nog inte riktigt...:-) Tött Tött sa min morfar alltid när han skålade när han levde, och det hänger såklart kvar... 
Thea och jag hade väldigt roligt när vi gjorde detta collage... Tyvärr kunde inte Thea vara med i helgen för hon har varit i Stockholm med P.
Grattis bästa mor och Tack för ett härligt kalas!











2 kommentarer:

Christina sa...

Tack för att ni kom och gjorde min födelsedag till en toppendag!!!
Sååå roligt!!!

Catarina sa...

Tack själv, superkul!