Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 17 december 2015

Julefrid

Om en ynklig vecka är det julafton. Den blir inte som vanligt i år, men garanterat mysig ändå. "Som vanligt" för mig innebär att fira jul med mamma, Jerry och brorsan, men i år jobbar mamma och jag bestämde att vi inte åker ner. I stället ska Madde komma hit. Trots att vi är syskon har vi ju inte vuxit upp ihop och därmed aldrig firat jul tillsammans, men det ska vi göra i år. Och så kommer Erik, en förmån för grabbarna att få fira med oss båda trots att vi är separerade, inte alla som har det så. Det är ju "min" julafton i år så alla tre barnen är hos mig. Jag tror det blir en riktigt mysig julafton trots att den inte blir "som vanligt".
Jag har ingen ledighet att ta ut så i år jobbar jag alla vanliga dagar, men inte ens det känns jobbigt på något sätt, jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag är såå glad att jag tog det där steget och bytte jobb! Tänk så bra det blev.
Julefrid på alla plan. 
Thea har pysslat...

Inga kommentarer: