Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 9 november 2016

Förhandlingar hit och dit

Igår var en riktig depp-dag. Först fick jag besked om att mitt fack hade förhandlat fram att jag skulle erbjudas att vara kvar på 50% eftersom jag låg före en annan i turlistan. Det var ju vad jag själv också hade tänkt mycket på, så det kändes ju i alla fall rättvist. MEN, då hade arbetsgivaren lämnat in en ny framställan (eller vad det nu heter) direkt efteråt om att ytterligare 50% skulle dras in, och där gick jag upp i rök. Dock ska det inte förhandlas förrän den 17 november, vilket betyder att jag sägs upp tidigast 17 november. Suck, det är tjatigt med denna ovisshet samtidigt som det är positivt att uppsägningen drar ut på tiden så jag har längre tid på mig att söka annat jobb, för det är inte det enklaste. Har sökt mååånga jobb, men fått svar på ett, ett mail att tjänsten gått till annan sökande. Det är frustrerande så klart. Igår kändes det skit hela dagen och jag bröt ihop en sväng också, men när jag hade grinat klart och pratat med fina vänner i telefonen så kändes det bättre och idag känns det rätt okej igen. Det går verkligen upp och ner som en hiss.
På fredag har jag i alla fall bestämt att jag ska ha kul i stället för att tänka på det här. Det är 70 och 80-talsfest på Kajutan så vi är några som ska dit. Det blir roligt. Kul att ha saker att se fram emot.


Inga kommentarer: