Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 28 september 2016

18 år av kärlek

I kväll har vi firat den nyblivna 18-åringen (han fyllde igår), med middag på Sams. Igår firade han med sina fantastiska vänner som samlat till en biljett till hans favoritband Bring me the horizon i Stockholm i november. Han var minst sagt lycklig över den fina presenten. Av oss fick han bidrag till sin tatuering som han ska göra i morgon.
Ofattbart att han är 18 min fina storkille!

söndag 25 september 2016

Spontanitet

I morse när jag vaknade kände jag att jag ville hitta på nåt spontant idag. Såna gånger är det bra att messa till Erik. Ingen planering behövs- man bara gör nåt impulsivt. Sånt är kul ibland. Vi tog en dagsutflykt till Umeå! :-)

Det var kul, jag har bara varit i Umeå en gång förut. Roligt med nåt annat än Birsta city även om det är nästan samma...:-)
Dock blev min inplanerade städning och tvättning lidande och är kvar till en annan dag. I morgon är det tjejmiddag hos Helen. På tisdag fyller Jonta 18, men vi ska fira/ut o äta på onsdag. På torsdag är det "skönhetskväll" på Ica som jag bara måste gå på såklart, så ja... städningen får vänta! Vilken otur...;-)
Nu är jag trött. Blir nog sova tidigt.


lördag 24 september 2016

Det alla andra har...

Alla har vi nog upplevt den där känslan när man upplevde att precis alla andra hade nåt som man själv aldrig fick. För i vissa åldrar hörde det ju till att alla hade lika. Jag minns flera såna saker...
Minns ni Takano-dressarna? Det var en vanlig "mjukis-dress" som det stod Takano stort över bröstet och på ena byxbenet... Jag gick på lågstadiet då. En sån fick aldrig jag. Men aalla andra hade så klart en sån...;-) Eller Salomon-ryggsäckarna som aalla andra hade. När jag tjatat tillräckligt länge skulle jag till slut få en. Då hade den utgått ur sortimentet och jag fick en modernare variant i svart och grått och S:et var pyttelitet. Inte alls samma sak ju! Haha ja jag tror att alla känner igen sig. Minns såklart även känslan när man faktiskt fick nåt som alla andra också hade. Då kände man sig inne och med liksom! Som mina stentvättade jeans med skinnkilar... eller min rosa täckdress från Rabbit. Den lyckan...
Nu var det Thea som tjatade om ett par Batman-byxor som aalla andra hade! I mina ögon inte så snygga, men jag gav med mig. Idag gick vi och köpte drömbyxorna. De som alla andra också har. Hennes lycka....
:-D
(Bild lånad från hm.)
Drömryggan på mellanstadiet...



söndag 18 september 2016

18,9 grader i skuggan!

Idag är det helt ljuvligt underbart väder ute! Nästan 19 grader i skuggan. På förmiddagen var jag iväg och fikade med Erik o Micke och sen tog jag en 75 minuters promenad alldeles ensam. Så himla skönt, vilken höst! För övrigt har helgen varit lite upp o ner. Jontas iPhone 6 som han fick i julklapp blev stulen på fredag kväll, med både bankkort och legitimation! Inte kul. Det är nog jävligt med mobilen, men leg är också viktigt när man fyller 18 om några dagar! Blir så förbannad och besviken på att folk inte kan skilja på ditt o mitt! 

fredag 16 september 2016

Lite gnäll också...

Tycker det mesta i livet känns så bra just nu och har gjort ett tag, men just nu har jag gråtit en liten flod över att jag nog måste råna en bank snart. Som om det inte var nog med tandjäveln så är bilen på verkstad och slutsumman för reparationerna hamnar på en STOR summa. Plus tanden. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!? Less och frustrerad är bara förnamnet. Nåja.
Dagens positiva är att det är fredag. Var bjuden på kräftskiva men kände att jag inte hade ork för en helkväll i kväll så jag tackade nej- dock jätteglad att jag blev bjuden såklart! Däremot blev jag o Gunilla bjuden på spontanmiddag hos Fadi efter jobbet och det tackade jag ja till. Slippa laga mat, äta, surra lite och hem tidigt, typ halv åtta. Det var vad jag orkade idag, känner mig jättetrött! I morgon är det Folkbildningens dag på teatern och några av mina kollegor ska stå där och representera Folkuniversitetet. Funderar på att gå ner o kolla läget en sväng, har nog inget annat för mig ändå. 
Nu är det snart natti natti.


måndag 12 september 2016

Grillkväll på Sälsten

En fantastiskt fin höstdag fick avslutas med en härlig grillkväll på en av Härnösands vackraste platser, Sälsten. 
Antar att det inte blir så många såna här dagar till innan det blir kallare... Gäller att njuta av de fina dagar som är kvar.
En härlig kväll.




torsdag 8 september 2016

Övningskörning och höst

Det märks att det börjar bli höst på riktigt. Löven börjar ändra färg och det är mörkare ute. Dock har det varit några riktigt fina soliga dagar nu, hoppas det fortsätter så. 
Igår var JAG ute och övningskörde med Jonta. Första gången jag vågade mig på det. Eller jag vågade inte egentligen, men jag tvingade mig... På en stor parkering där det inte var så många bilar uppe på Vårdkasen... Jag anser fortfarande att det där är pappans lott dock! ;-)
Idag hade Jonta bokat en dubbellektion på trafikskolan och det hade gått jättebra sa han. Nu ska han bara komma igång lite bättre med teorin också! 
Thea har varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte riktigt pigg. Seg förkylning med feber (fast febern är dock borta nu).
I morgon är det fredag igen och på kvällen ska jag skjutsa Edvin o en kompis till Birstahov. Medan dom är där hälsar jag på hos Gunilla en stund.
Veckan har gått i rekordfart!

söndag 4 september 2016

Vart tar tiden vägen?

Ojoj vad tiden går! Förra helgen var mamma o jag till Stockholm. SÅ roligt hade vi och en hel del shopping blev det, kul! Roligast av allt var det moderna nybyggda hotellet vi bodde på! Glasväggar till toan så man såg rätt in! Herregud vad vi skrattade- har aldrig varit med om dyligt! :-) Det kändes nog skumt att sitta på toa eller duscha med mamma utanför, tänk hur det hade varit om man åkt med nån man inte kände så väl!!!
En massa god mat hann vi också äta förstås. Ja det kändes som en riktigt härlig lyxhelg! Vilken toppenpresent- Tack mamma!
Denna helg har också varit fantastiskt rolig. På fredag var Gunilla o Fadi här på "after work" hos mig- de följde med hit på middag efter jobbet, kul!
Sen igår blev det utgång i Sundsvall med partaj och övernattning hos Gunilla. Skrattmusklerna har fått sig en rejäl omgång igen, så roligt vi hade det!
Idag har det varit en trött-söndag. Laddar för en ny arbetsvecka och lunchdejt med Malin på onsdag, kul!