Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 27 februari 2015

Leeeedig!!!!! :-)

Kändes såå skönt att lämna jobbet idag... En hel veckas ledighet framför mig! :-)

torsdag 26 februari 2015

Trevligt folk!

Har varit på bio i kväll och sett "Trevligt folk", helt klart sevärd film...och många tårar blev det! Promenerade dit och hem, blåsigt värre var det ute! 
Träning i morse, känner mig hurtig...
I morgon är det fredag och jag jobbar sista dagen innan en hel veckas ledighet! Har nämligen semester hela sportlovet, vilket inte känns fel! Har inte så stora planer, men skönt att bara vara ledig när barnen är lediga. Tänkte hälsa på "gammeljobbet" nån dag också. Hinner ju aldrig det annars.
Nu är det sova-tajm.

onsdag 25 februari 2015

Huvudvärk

Vissa gånger i samband med pms får jag sån hemsk huvudvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! Och då sitter det i 2-3 dagar. Har precis slagit upp ögonen dag 3 och det är samma helvete. I natt har jag dessutom vaknat av värken flera gånger! Ipren och Alvedon tar udden av det men det är fortf hemskt. Lade mig kl åtta igår kväll, vill bara ha mörkt och tyst. Det blir en rolig dag på jobbet det här...:-/ Hoppas verkligen att det släpper snart! Mår rent av illa... Stackars alla som har riktig migrän säger jag bara!!!
Nu ska jag släpa mig ur sängen.

måndag 23 februari 2015

Måndag igen...

Måndag, fredag..... Oj vad veckorna rusar iväg! Helgen har varit härlig med finväder, långpromenad och träning, känner mig nöjd att jag kommit igång så bra efter nyår! Idag har jag jobbat som vanligt. Skulle på tjejmiddag i kväll men det blev inställt. Kanske var tur det för jag har haft en hemsk huvudvärk hela eftermiddagen och kvällen, legat halvdöd på soffan och gjort ingenting.
På onsdag ska jag på After work med mina arbetskamrater på Sam's. Det ska bli trevligt! Och på torsdag är vi på jobbet (arbetslivsförvaltningen) BJUDNA på bio "Trevligt folk", MED popcorn och dricka! Hur ofta händer sånt?!? Kul! 
Nu ska jag försöka sova bort min skallebank. Natti.

lördag 21 februari 2015

Vårkänslor

Det har varit så fint väder några dagar, plusgrader och sol. Underbart! Genast får jag tillbaka lite energi som legat gömd någonstans under snön... Idag blev det en långprommis med Ann på fm. Nästan en mil. Var sedan på kalas hos Emma som fyllt år så promenaden behövdes verkligen för att kompensera åtminstone en liten del av go-fikat! 
Mello-kväll i soffan med Thea. Extremt dåligt och ändå tittar jag! Precis som att det hör till att man ska sitta där och skälla och gnälla...
Nu säger jag god natt!

onsdag 18 februari 2015

Säg den lycka som varar...

Det blir inget med det nya jobbet... Jag har firat och varit glad helt i "onödan"... Vi kunde inte komma överens om lönen. Jag blev nämligen erbjuden en lön på 1200 kr MINDRE varje månad än den jag har på kommunen (och kommunarbetare är inte direkt högavlönade...). Jag godtar inte det. Nån måtta får det ju vara! Jag är värd bättre än så, så jag fick helt enkelt tacka nej till tjänsten! Det gick inte att förhandla om det heller! Tråkigt verkligen, resten kändes ju så bra! Nåja, bara bita ihop och komma igen. Jag har inte brutit ihop utan känner mig konstigt nog ganska stark och nöjd ändå för tillfället. Hoppas den känslan håller i sig. Det är väl nån mening med det här också. Om inte annat har jag lärt mig att inte ta ut nån glädje i förskott. God natt på er! 

tisdag 17 februari 2015

Semla-wraps

Trevligt att jag har en granne som bakat egna semla-wraps och kommer och bjuder grannfamiljen! Mycket, mycket mumsigt kan jag lova! Tur att jag tränade i morse för samvetets skull...;-)
Känner mig supertrött nu och ska lägga mig tidigt. Orkar inte ens titta på Biggest looser som börjar kl 21, tur det finns play...
I morgon jobbar jag långdag till 17.30 och sen ska vi på kalas. Alex fyller tonåring i morgon! Vad stora alla blir...


söndag 15 februari 2015

Skosamlaren...

Få personer jag känner köper och nöter så mycket skor som Jonathan... Han älskar skor och sliter ut dom när han skejtar...
Idag fick han för sig att rada upp alla sina 46:or i sitt rum.... Och ja...det var ett gäng kan man ju konstatera(!)
Haha! :-)

lördag 14 februari 2015

Alla hjärtans dag

Idag är det Alla Hjärtans dag. Mina tre hjärtan är hos sina pappor, så vi får väl "fira" på måndag i stället. Igår när jag kom hem från jobbet kom jag samtidigt som blombudet- som visst var till MIG!!! Fina mor och Jerry hade skickat fina blommor, gissa om jag blev glad?!? 
Jag har fortfarande inte smält att jag har fått jobbet, det tar nog tid att förstå det! Det är i alla fall roligt med alla som på riktigt blir så glada för min skull, det rings och messas från alla möjliga som vill gratulera och det gör mig varm i hjärtat! 
Idag har jag varit till Ann en sväng med en liten hjärteblomma, för det tyckte jag hon var värd! I morgon har vi planerat en promenad, känns bra. Igår visade vågen -5 kg sen 2 januari. Håller ännu fast vid min träning tisdag och torsdagsmorgnarna, är jag inte duktig så säg!??

torsdag 12 februari 2015

JAG FICK JOBBET!!!!

Tjohoooo! Idag ringde de och sa att jag har fått jobbet på Folkuniversitetet! Jag är SÅ glad! Det är alltså en tjänst som troligtvis leder till en fast tjänst- till skillnad motför vad den på sfi gör. (Fast det är ett snarlikt arbete). 
Nu ska jag säga upp min tjänst i kommunen. OM det här mot förmodan inte blir en fast anställning så får jag ta den smällen då! Märker ni vad jag har kommit långt i mina tankar?!? Jag oroar mig inte lika mycket längre, det löser sig. 
Nu har jag mycket att fixa med och många frågor...vet inte ens när jag ska börja ännu, beror på hur det löser sig på mitt nuvarande jobb! Men senast om en månad eftersom jag har en månads uppsägningstid på sfi.
Jag har ju jobbat åt kommunen i hela mitt yrkessamma liv, vet ingenting om detta! Tex Hur många semesterdagar får jag? Osv... Gud så spännande det känns! Men pirrigt och lite oroligt på samma gång. Så där som det ska vara antar jag!? Hur som helst är jag glad och tacksam så länge jag får glida på den här vågen... Så mycket som känns så bra nu. Törs nästan inte tänka så... Men roligt är det! Grattis till mig som ÄNTLIGEN börjar vända på allt det jobbiga som varit! 2015 har verkligen börjat i positiv anda, hoppas det fortsätter så! 

måndag 9 februari 2015

Måndag och trött!

Vaknade kvart över två i natt och kunde inte somna om på ett par timmar! Suck..,Det resulterade så klart till en trött-måndag idag. En elev på skolan gjorde min dag i alla fall då denne sken upp när hon såg mig i morse och sa på sin knaggliga svenska: "Alla elever här är så glada att du är tillbaka!" (Jag var hemma sjuk ons-fre). Det värmde mitt hjärta och gjorde dagen lättare! Tänk vad några små ord kan göra! :-)
Jag har gått omkring hela dagen o trott att jag skulle till frissan idag efter jobbet, men till min besvikelse upptäckte jag i sista stund stt det visst är i morgon! Ska bli såå skönt!
Har inte hört nåt från Folkuniversitetet om jobbet jag var på intervju om, så förmodligen blev det inget... Tråkigt, men inte hela världen! Hoppas de hör av sig i alla fall.
Nu ska jag sova. Natti natti!

torsdag 5 februari 2015

Slalom

Förra året åkte Edvin slalom för första gången, och blev helt såld! Han fick hyra utrustning några gånger den vintern och vi lovade att om det skulle bli snö den här vintern skulle vi fixa en egen utrustning åt honom. I tisdags köpte jag och Erik skidor, stavar och pjäxor åt honom. Och ett säsongskort till backen. Gissa någon som är glad!?! Vet inte hur många kramar och tack jag har fått! Han är helt överlycklig! Igår var han dit med en kompis och premiäråkte! Och det blir garanterat fler gånger... Kul att se sån lycka, även om det svider i min plånbok...;-)

måndag 2 februari 2015

Jontas fanclub...;-)

Jonta har allt en riktig liten fanclub. Thea och grannbrudarna satt saliga i soffan och lyssnade på sin stora idol....haha, gulle-gänget! 

söndag 1 februari 2015

Februari...

Tänk att hela januari har gått redan! Helt otroligt- och skönt. Ju närmare våren kommer vi! Det har kommit massor av snö igen och snöar fortfarande. Har varit ute och skottat en gång idag men misstänker att bilen snart är lika översnöad igen...suck...
I fredags kväll var jag ut- otroligt men sant. Det var 30+ kväll med Fröberg & Sjöberg. Go-middag och lite partaj hemma hos Anneli med några kompisar till henne innan. En riktigt rolig kväll blev det- trots att jag var så trött så jag trodde jag skulle somna ett tag innan. 
Tyvärr har jag gått o blivit förkyld så nu är det nässpray och halstabletter som gäller. Hoppas det är snabbövergående!
Skulle behöva åka och handla men är tveksam att jag tar mig ut med bilen just nu. Känner mig lite insnöad! Kanske får bli en plumsa i snön-promenad till Willys i stället, det är ju inte långt!
Nu ser jag fram emot tisdag när jag ska på anställningsintervju på Folkuniversitetet. Spännande!