Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 28 februari 2013

Mys

Torsdag morgon och mamma sover fortfarande. Idag ska vi på teatern och titta på Gerestaskolans konsert där Jonathan ska vara med och uppträda! Kul! Igår gick vi på stan. Åt god lunch på Mormor Hilmas. Vi hämtade barnen på skolan och gick hem och fikade med dom. Thea försökte lära mormor att vika tulpaner... På kvällen skulle mamma o jag skruva ihop ett skrivbord som hon hade med sig till Jonta, men det visade sig att hon hade glömt ett par delar hemma, så då slapp vi skruva...;-) det blev Mia på Grötö och vin, ost och kex i stället, och så klart en mor och dotter som slumrade till i soffan och gick och lade sig tidigt...



tisdag 26 februari 2013

Mamsen på väg

Fick ett sms av mamma. Hon undrade om hon fick komma redan i kväll i stället för i morgon... Så klart hon får, så nu är hon på väg... Ska bli mysiga dagar! En annan rolig nyhet för dagen är att Madde kommer hit i helgen!!! Lycka! Vi har inte träffats sen början av november, det måste vara rekord-längesen. Med andra ord...Bara roliga dagar kvar resten av veckan!

Ibland får man kamma sig med en Barbie-borste!

I lördags gjorde jag pippilotter på Thea och vet att vi då använde familjens enda hårborste. Sen fick den visst vingar. För tillfället har vi faktiskt ovanligt städat i alla rum. Jag har letat överallt och jag hittar den inte! Igår morse gick det bra ändå, tvättade håret och eftersom jag har en lite spretig frisyr så fungerade det utan borste. Nu är kl sex, jag börjar jobba 6.30 och har denna morgon INTE tvättat håret. Håret ser ut som jag vet inte vad, och den förbaskade borsten är fortfarande borta! Vad gör man då? Jo man letar i Theas rum och finner en borste till Barbiedockorna! Haha, skrattade åt mig själv nyss då jag stod framför spegeln med denna! ;-)

måndag 25 februari 2013

I väntan på Det Okända

Klockan är 19.30 och jag väntar på Det Okända som börjar kl 21... Hm...undrar om jag verkligen orkar hålla mig vaken? Det får vi se.
Fick sms av P att Thea hade feber IGEN! Hon åt sista penicillinet igår kväll!!! :-( Hon hade inte hög feber, 38 grader, men det är dock feber! De ska kolla upp det i morgon, penicillinet kan ju inte ha tagit som det ska? Jag blir riktigt orolig, vad är det frågan om?!? Lilla gumman...
Ang bilen har jag idag fått meddelande om att det med högsta sannolikhet är temperaturgivaren som är trasig. Om det är så är det positivt, för det är inte blodigt dyrt att fixa. Glädjeskutt!
Jag hade planerat att GÅ ner till Simhallen och träna efter jobbet. Tror ni det blev av?? Nä...Man är allt bra bortskämd med bil. Känns vansinnigt jobbigt när den inte fungerar. Det var som att energin blåste bort när jag fick höra om Theas feber. Blev orolig och tappade lusten totalt. Nu längtar jag alldeles kopiöst mycket till på onsdag när jag får träffa mamma! <3
Nu ligger jag i soffan och läser nya numret av världens bästa tidning. I morgon då...DÅ ska jag träna åtminstone! Trots att jag måste gå dit.

söndag 24 februari 2013

Kvälls-spa

Jag, Thea och Edvin tog en promenad i solskenet. Vi gick till Theas farmor och farfar och fick se genrepet som R hade filmat när Thea och de andra fick sjunga med självaste Magnus Carlsson. Kul att se, eftersom jag missade det.
Nu har vi fått undan mat, disk och kvällsdusch. Thea ville ta ett fotbad, så det sitter hon med nu och inväntar "Ponnyakuten" på tv. I morgon är det måndag och ny vecka igen. Sista veckan innan sportlovet för barnen. Edvin ska åka till Göteborg med Erik på lovet. Det ser han fram emot. Kul för honom.

Bilen...

Det är tyvärr nåt fel på bilen. Ryckningarna försvann inte av det där "slangbytet" förra söndagen. Tomgången ordnade till sig som sagt, men det som gör att bilen rycker och lägger av är uppenbarligen något annat fel som kommer lite när det själv tycker, oftast bara en liten stund efter att man startat bilen, sen går den bättre. Så nu kan jag inte köra med bilen. Måste lämna in den till Jocke. Skit! De jag pratat med tror att det är nåt med tändningen eller vad det heter? Att det är nån grej som behöver bytas. Bläh. Så tråkigt när bilen krånglar, den ska helst bara fungera!

lördag 23 februari 2013

Ny dator- OCH tv

Har länge tänkt på att jag måste skaffa ny dator. Min är uråldrig och lägger av lite då och då så man måste starta om den. Bara en tidsfråga innan den ger upp helt. Media Markt hade kampanj nu med räntefri avbetalning. Jag slog till. Hade tänkt mig en summa som jag var beredd att lägga på en dator. När jag väl var där blev själva datorn betydligt billigare än jag räknat med. Jag hittade däremot en 43" Samsung tv som var riktigt billig. Det slutade med att jag kom hem med både dator och tv för bara lite mer pengar än vad jag hade tänkt att en dator skulle kosta. Hm... Det var inte riktigt vad jag tänkt mig, men känner mig ändå nöjd. En dator var jag mer el mindre tvungen att köpa. Och en platt-tv kanske var på tiden att vi skaffade? Barnen har klagat länge att det bara är vi som har en stenålders-tv...;-) Så nu har vi nyss tittat på Mello på ny tv, men det var samma dynga i alla fall, konstigt nog...;-)
Dags att lära mig Windows 8. Undrar hur det ska gå?
Vi har även hunnit med en fika på Tullporten idag.







Gott!

Det VAR faktiskt det godaste Lchf-bröd jag har ätit! Helt klart! Till o med Edvin och Thea tyckte att det var gott. Måste göra fler, det blev bara fyra stycken!

Strålande sol

Det är helt underbart väder ute! Jag, Edvin och Thea tog en liten promenad i solen. Härligt! Nu har jag nyss bakat ett för mig nytt recept på Lchf-frallor. (Recept fr www.bakasockerfritt.blogg.se) De ser fina ut och luktar underbart. Hittills har jag dock aldrig smakat ett underbart lchf-bröd, så det ska bli intressant att smaka...De heter Solrosfrallor om ni söker efter dom...




En typisk helgmorgon

Varje gång det är helg säger jag till barnen när vi lägger oss på kvällen: "Nu försöker ni sova länge i morgon bitti, försök somna om ifall ni vaknar tidigt!" Och vad händer?? Jo, JAG vaknar alltid först av alla, idag 05.15, och kan inte somna om! Hur irriterande är inte det?!? Nu är kl 07.09 och barnen sover fortfarande! Blir så less på det här. Nu kommer jag vara dödstrött vid kl åtta i kväll- som vanligt...

fredag 22 februari 2013

Fredag!

Härliga fredag och en hel helg framför sig! Jonathan har ääääntligen bestämt sig för att vara med på konserten på teatern nästa vecka, när det är kulturveckan. Han ska både spela gitarr och sjunga lite. Kul!! Jag hade bestämt sen tidigare att jag skulle ta en semesterdag om det blev av, så nu är det bestämt! Har även tagit en semesterdag på onsdagen, för mamma ska komma upp! Jag har inte gjort nåt "själv" med bara mamma på flera år. Barnen är ju alltid med och de helger jag är själv så jobbar mamma. Nu ville hon komma upp o kolla på Jonta och då bestämde jag hastigt och lustigt att jag tar semester på onsdagen också, så jag får lite "mamma-tid"! Missförstå mig inte, givetvis ska barnen också få träffa mormor, om det passar med deras "andra hem", men det ska bli roligt/skönt att bara umgås med mamma alldeles själv. Det är värt att snylta på mina få semesterdagar för det! Jag läängtar!!! Ibland behöver man få ha sin mamma för sig själv- trots att man är vuxen!
Ikväll blir det mys m Edvin och Thea. Vi har ätit kassler till middag. Gjorde en god sås av creme fraiche, grädde, lite chilisås och tomatpure, massor av lökpulver och curry, o lite salt. Hällde såsen och riven ost över kasslern och in i ugnen. Blev hur gott som helst tyckte vi allihopa!

onsdag 20 februari 2013

Trötter

Just nu ligger jag och halvsover, snart helsover jag...;-) Blir ett kort inlägg bara. Thea har nyss somnat och hon längtar såå mycket tills i morgon när hon ska få återgå till skolan! Härligt att hon känner så. Idag har jag städat färdigt hela lägenheten. Så himla skönt. Så nu ligger jag i en renbäddad säng. Inte mycket som slår det! I morgon efter jobbet ska jag till frissan, inte så tokigt det heller. Natti natti.

tisdag 19 februari 2013

Köttbullar och omtänksamma människor

Idag gjorde jag hemmagjorda köttbullar fr Åses kokbok, se recept nedan. Det var första gången i mitt liv jag lyckades med köttbullar! Jag brukar svära och bli galen när jag steker köttbullar som alltid går sönder. Men jag har aldrig tidigare gjort köttbullar på det här viset, sänka ner dom i kokande vatten! Men det här var ju kanon, kommer aldrig göra köttbullar på nåt annat vis! Fina och goda blev de också! Jag är helnöjd! Idag var första dagen Thea fick leka med en kompis en stund sen hon blev sjuk. Melanie fick komma hit och leka ett tag. När hennes mamma Jessica sen kom för att hämta henne så hade hon köpt en liten uppmuntran-present till Thea! En liten pysselbok som Thea blev sååå glad över! Och jag blir så rörd av sån omtanke! Väldigt fint gjort!!! Så lite kan betyda så mycket när man varit sjuk i över två veckor!







Städar väl lite då...

Nu kan jag inte skjuta upp det längre. Städningen. Usch och fy! Fick åtminstone hjälp av Thea och Edvin att vika tvätt. Och det är ju det som är det värsta...:-/ Tack till mina små gulle-troll! ;-) Nu är det dags för dammsugaren att få jobba, påsen exploderar väl av allt damm...?



Friluftsdag både ute och hemma i soffan

Har skickat i väg grabbarna till skolan för årets friluftsdag med skridskor/pulka som val. Matsäcken är förstås det viktigaste denna dag och jag tror det är den Thea sörjer mest att hon missar. Eller missar och missar... Hon äter sin matsäck i soffan i stället, drickyoghurt är favoriten! Hon verkar pigg och som vanligt nu, förutom att hon klagar att det känns "slemmigt" i halsen. Misstänker att det är penicillinet som verkar och "slemmet" ska ur kroppen!?! Om inget annat inträffar blir det skola på torsdag- Äntligen! Kan intyga att det är någon som längtar...:-) Jag längtar också- efter att alla ska vara friska och det får bli som vanligt igen! Har kollat i kalendern och av dessa 8 veckor som gått av året har jag endast jobbat 3 hela. Alla andra veckor har haft påhälsning av sjukor i vår familj. Det är mer än nog tycker jag! På tal om kalender... Edvin har en "loggbok" i skolan. En slags veckodagbok där de varje måndag skriver in vad som ska hända under veckan. Jag satt och tittade i den i morse och tittade tillbaka lite på veckor som varit. När jag läste "veckans mål" (som de själva bestämmer) fick jag mig ett gott skratt! Haha... "Vakna till liv". Edvin förklarade för mig: "ja men det var ju första veckan efter jullovet innan man hade kommit igång!"
:-)

måndag 18 februari 2013

Lunginflammation...

Lilla älskade gumman har lunginflammation! Så nu äter hon penicillin och då måste väl den eländiga sjukan äntligen vända!!!? Hon verkar åtminstone pigg nu och har ingen feber. Nu blir det vab tisdag och onsdag och sen kan hon förhoppningsvis återgå till skolan på torsdag.
Till middag idag gjorde jag en ny maträtt från 56kilo.se. Kyckling med krämig vitlök och bacon tror jag det hette. Det var väldigt gott, fick högsta betyg av heeela familjen! Jag åt blomkålsmos till och barnen fick ris. Mums.



söndag 17 februari 2013

Lilla gumman...

Thea har feber nu också! :-( Hon blir hemma med P i morgon eftersom han också är sjuk. Alltså kan jag jobba i morgon i alla fall...en dag i taget, får se på tisdag då...P ska ta Thea till doktorn i morgon igen. Tredje gången nu och det blir förmodligen samma "diagnos", men man vill ändå kolla nu när det gått så extremt lång tid. Har aldrig varit med om nåt liknande i sjukdomsväg när det gäller barnen förut. Usch...

Bilen har aldrig gått så bra!

Jag har tyckt länge att bilen går så ojämnt på tomgången, det har jag till och med hört själv. Detta fel (läs föregående inlägg) hade ett samband med det. Det var nån liten slang som var utsliten och nu så pass att det blev nåt slags "luftläckage" om jag tolkade E:s förklaring rätt. Slangen behövdes bytas och fanns att köpa på metervara på Okq8. Kostade bara några tior och byttes ut på nån sekund. Bilen har aldrig gått så bra tror jag! Vilken lättnad, billigt och enkelt, det kan inte bli bättre! Den började rycka och knycka redan i onsdags när Lottis och jag åkte från tjejmiddagen, men då blev ju det där med kylarvätskan i samma veva, så då tänkte bilkunniga jag att det var därför bilen ryckte så...Skönt att det ordnat sig!

På badhusets parkering...

Har nyss tränat och sitter nu i bilen och tar mig inte hem. Bilen började rycka och ha sig när jag for hit och nu lägger den av!!! Jag var så duktig att jag genast öppnade huven och kollade oljan! Oj vad jag har lärt mig!! Men den var ok, så då ringde jag jourhavande. Erik är på väg hit. Funderar på om det kan vara nåt fel på bensinmätaren?? Jaja...vi får väl se...:-/

lördag 16 februari 2013

Det tar visst aldrig slut

Theas feber är tillbaka! Fick sms av P nu att hon har 38,4 igen. Vad är detta?? Nu börjar jag oroa mig på riktigt verkligen. Får ställa in mig på vab till veckan igen då. Får nog ta ett banklån om jag ska överleva ekonomiskt snart. Just nu vill jag bara gråta, både för stackars Theas skull, och för ekonomins. Blääääh.

Trevligheter på Kockskolan

Är nyss hemkommen från en väldigt trevlig kväll med mina arbetskamrater. Vi blev indelade i lag och mitt lag gjorde efterrätt. Alla rätter var väldigt goda! Pilgrimsmusslor till förrätt, lammfile till varmrätt och citron/limepaj med hemmagjord glass till efterrätt. Jag var bara tvungen att fuska o äta efterrätten och den var supermumsig! Här är några bilder från kvällen...











fredag 15 februari 2013

Gissa vad jag har gjort?

Tadaaa, jo då... Andra gången den här veckan. Hurtigt va? Så här på en fredag o allt! Nu längtar jag tills i kväll när det blir galej!

Invigning

Kl är 06.36 och jag inviger min nya frukostskål! :-)
Ska snart gå till jobbet, härligt med kortfredag! I kväll ska jag tillsammans med mina arbetskamrater till Kockskolan där vi ska ha lite festligheter och matlagning. Det ska bli riktigt trevligt!

torsdag 14 februari 2013

Hjärtebesök av lillhjärtat

Thea kom förbi med en teckning och tre gelehjärtan åt mig! Gogumman. Jag hade köpt en liten godisask åt henne också som tur var. Tror det tog lite på krafterna att gå hit, hon var alldeles svettig och trött när hon kom, så hon fick skjuts tillbaka sen. Det märks att hon inte återhämtat sig riktigt än. Men ack så skönt att det vänt!



Alla Hjärtans present till mig!

Som jag suktat efter dessa små hjärtformar! Har dock varit för snål trots att jag tittat på dom lite överallt. Den här veckan hade de 4 för 40 kr på Coop! Så idag slog jag till, dagen till ära! Billigt o bra! Det fanns flera färger men jag valde till slut vita. Fina va?

Alla Hjärtans Dag

Skickar en extra tanke till alla som betyder lite extra idag! Det finns många av er och jag hoppas ni känner det! Tråkigt nog är många av er så långt borta, i alla fall för långt borta för att ge er en kram! Mina föräldrar, mina syskon, flera av mina närmsta vänner... Men jag har även många betydelsefulla människor runt mig här i stan, både fina vänner och arbetskamrater. Framför allt finns de tre som betyder mest på jorden väldigt nära. Jonathan, Edvin och Thea! Idag tillbringar de Alla Hjärtans Dag med sina pappor.
Tack alla vänner och alla jag känner för att ni finns! En stor Alla Hjärtans kram till er!

onsdag 13 februari 2013

Tjejmiddag hos Helen och "efterfest" i Lottis trappuppgång...;-)

Oj vilken afton! Kortfattat om tjejmiddagen: Supergott och trevligt, och tacksam över lchf-anpassad mat och efterrätt! När vi sen for hemåt började en skum lampa blinka i bilen. Den blinkade lite i söndags också för den delen när vi åkte fr jouren, men då hade jag inte möjlighet att kolla upp det när Thea var så sjuk. Eller rättare sagt, jag ringde E, och han gissade på att det var kylarvätska som behövde fyllas på enl min beskrivning men jag hade inte tid att kolla upp det ordentligt just då. Lampan slutade dessutom blinka. Som tur var hade jag Lottis med mig denna gång som är både lugnare och mer kunnig än jag när det gäller bilar. Jag stressade så klart upp mig och blev jätteorolig! Det var temperaturlampan (heter det så?) som lyste. Parkerade hemma hos henne, och efter att hon läst i instruktionsboken och jag ringt två samtal till jourhavande bilkunnig, fick vi bekräftat att det var kylarvätska, glykol eller vad det heter som behövdes. Vi kontaktade nästa jourhavande kompis Helen som hyggligt ställde upp på att åka och köpa det och komma med. När Helen kom började häxbrygd-blandningen i Lottis trappuppgång, jösses vilken färg det var på vätskan...rena rama partydrinken! Haha! Vi hade riktigt roligt måste jag säga! Tur att jag har kompisar som inte är lika feg och okunnig som jag! Hade jag varit ensam i bilen hade jag nog börjat grina, är så otroligt fjantigt rädd för sånt där! Nåja, slutet gott, allting gott. I söndags när jag ringde E som hastigast och frågade vad det var för lampa som blinkade beskrev jag den så här för honom: "Det ser ut som en tandborste med ett c bredvid"... Hm... Jag tror jag snart kan börja jobba på bilhandel, jag är så förbannat kunnig! ;-) Skål och God Natt!









...och på den tionde dagen återuppstod hon!

Har eftermiddagsrast på jobbet. Har fått sms från P att Thea är helt feberfri idag!!!! Äääääntligen! En stor sten har lossnat från mitt ömma mammahjärta! Nu får hon återhämta sig resten av veckan och förhoppningsvis återgå till skolan på måndag.
I kväll ska jag på tjejmiddag hos Helen. Trevligt! Nu ska jag tillbaka o jobba den sista 1,5 timmen...

tisdag 12 februari 2013

Nionde dagen

Fick nyss ett glädjande sms fr P. Thea är mycket piggare idag. Fortf feber, men bara 38,1. Äter o dricker bra och har inte huvudvärk längre! Kanske kan hon få slippa febern den tionde dagen då??? Nu är det verkligen mer än nog! Älskade lilla hjärtat.
Idag har jag gjort come back på Actic! Det ni! Efter 4,5 veckor av sjukdomar är det dags igen. Det hade gått sån lång tid så det kändes lite motigt nu ska jag erkänna. Men som vanligt är känslan efteråt oslagbar. Känner mig så nöjd o pigg! Gjorde ett nytt försök nu och bokade en uppföljningstid eftersom det blev inställt sist. Fick ingen tid förrän om en månad ungefär, den 12 mars.
Nu ska jag hitta mig nåt att äta... Synd att jag inte kan äta semlor, har varit sugen hela dagen eftersom alla skriver om det överallt! Men men...det får allt räcka med min lilla Geisha-attack här om dagen.

måndag 11 februari 2013

Lägesrapport

Thea är inte bättre än, feber idag med! Usch, har tänkt på henne hela dagen på jobbet, lillhjärtat mitt. Varför vänder det aldrig??
Nåja... Nu ska jag i alla fall gå och hälsa på Ann en stund. Måste hitta på nåt kul efter den här veckan.

Ibland är det skönt att vakna!

Kl är sex på morgonen och det är dags att kliva upp. Idag var det en lättnad att vakna. I min mardröm innan klockan ringde var jag nämligen gravid. Fråga mig inte med vem, det framkom inte. Jag var helt förkrossad och höll på ringa till Ann. Jag ville att hon skulle följa med mig till Sundsvall för att göra abort. Dock visste jag inte om jag var för långt gången, så det var kanske för sent. Jag grät och var helt förkrossad. Ville verkligen inte bli en ensamstående 4-barnsmamma! Jag tyckte också det var förskräckligt att jag måste köpa en barnvagn nu när jag vabbat så mycket!

Jösses, vaknade helt slut och svettig! Såna gånger är det skönt att vakna!

söndag 10 februari 2013

Överlämning till fadern

Nu har jag nyss skjutsat lillgumman till Patric o Anneli så hon slipper kliva upp så tidigt i morgon när jag ska jobba. Har sjukanmält henne först och främst för måndag och tisdag. Jag hoppas innerligt att hon piggar på sig under de dagarna. Nu sitter jag och pustar ut lite i soffan, längtar UT, efter frisk luft. Har varit lite isolerad de sista sex dagarna kan man säga!
En tråkig händelse har skett i vår lilla stad. Mc Donalds brann ner i morse. Otäckt. Jag tycker det är så läskigt med bränder! Stackars alla som har jobbat där, nu har de inget jobb att gå till. Tur i oturen dock att ingen blev skadad.

Hjälper det med kolasås?

Jonta undrar om lillasyster blir friskare av kolasås??
Jo, just idag är alla medel tillåtna...;-) Men bara idag...:-)

Bakslag

Ojoj vilket "återfall" jag fick! Öppnade plötsligt asken med geisha som jag fick i julklapp av brorsan och mulade i mig en hel hög! Vet inte vad som hände, men det var såklart jäkligt dumt gjort av mig! Men nu är det redan gjort och nu mår jag riktigt illa! Bläääh. Nu kommer jag ha ont i magen resten av kvällen, det vet jag, och ändå gjorde jag det! Nåja, jag tänker inte gräma mig i oändlighet och känna ångest. Det hjälper ändå inte. Så... Nya tag omedelbums. Till veckan ska jag komma igång med träningen igen efter min förkylning också. Det skulle jag ha gjort denna vecka, men det har ju inte gått så bra med en sjukling intill. Så, nu har jag erkänt mitt snedsteg, alla kan göra misstag. Nu stryker jag ett streck över det och lämnar det. Usch på mig!

Orolig...

Jag är väldigt lugn när det gäller sjukdomar, sjåsar inte upp mig eller besöker doktorn i onödan. Men det går till en viss gräns då även jag blir orolig! Idag när Thea vaknade hade hon bara 37,7. Hann känna en strimma av hopp för en stund. Hon var dock lika matt och orkeslös, så jag bestämde mig för att åka ner på jouren i alla fall. Väl där kollade de åtminstone upp henne ordentligt, stick i fingret och sånt. Fick dock samma diagnos som sist. Influensa, inget att göra...Jag önskade faktiskt att det skulle "vara nåt" så hon kunde få penicillin och bli bra, men inget biter på denna influensa som enl sköterskan där "sprider sig som en löpeld genom stan". Fick åka hem med min kritvita sjukling igen och när vi kom hem hade hon 38,7 igen...:-( Hon var så slut när vi kom hem så hon kräktes igen. Jag känner att jag har nära till tårarna nu. Frustrerad, ledsen och orolig för hennes skull. Stackars Thea.

lördag 9 februari 2013

Goda vänner och sjukvårdsupplysning

Melanie kom och knackade på dörren och överlämnade påsen med filmerna till Thea. När vi kom in i vardagsrummet och Thea öppnade påsen hade Melanie och Melissa skrivit ett brev och klistrat fast på en av filmerna. Jag blev nästan tårögd. Så himla gulligt!

Theas feber kom tillbaka med råge. 39,2 kl 14.30. Då fick hon en barnipren och ändå sen vid fem tyckte jag att hon kändes så varm så då tog hon tempen igen och då hade hon 39,7!!!! Då blev jag rent av orolig när inte ens tabletten hade verkat och ringde sjukvårdsupplysningen, 1177. "Tyvärr har vi hög belastning, var god ring senare!"
Jag hade kunnat satt mig och grinat just då, vad är det för fel på sjukvården nu för tiden??? Man ska inte ens kunna komma fram! Det finns inte heller någon annan stans man kan ringa på helgen. Efter mycket om och men kom jag fram, endast 27 minuters väntetid, men jag satt där i kön i de 27 minutrarna tills jag kom fram. Fick prata med en mycket trevlig kille som verkligen lyssnade och ställde frågor, tog sig tid verkligen! Han sa att det finns ingen jour längre i Härnösand på kvällstid, så det fanns ingenstans att åka förutom till Sundsvall och det bedömde han inte nödvändigt. Han skickade dock ett meddelande till jouren att vi kommer i morgon om läget är lika då. Han sa att det var bara att ringa igen om jag oroade mig för något, jag kunde fråga efter honom sa han till och med! Han var verkligen en människa på rätt plats! Han rekommenderade att jag skulle ge Alvedon också trots att hon fått Ipren, så det har jag gjort nu. Har även fått hjälp av Anneli att handla mer Alvedon som hon kom hit med, Tack för den hjälpen, den är guld värd när man inte kan ta sig någonstans med en sjuk tjej! Nu har hon inte hunnit tagit tempen sen hon fick Alvedon men jag tycker redan att hon ser piggare ut. Hon ligger i soffan med 3D-glasögon och tittar på film och sörplar på en isglass! Vi har även haft balkongdörren på vid gavel en stund för att kyla ner lite. Brrrr.


Bli frisk nu!!!!!















Gamla bilder...










Fick kopior på gamla bilder av Patric sen barnen var mindre...Här är några smakprov! Roligt med nostalgi-bilder!